Function

Compliance, Risk & Privacy Officer

Compliance, Risk & Privacy Officer


40 hours,

Wie zijn wij?

The Gateway to the Dutch Mortgage Market

Dutch Mortgage Portfolio Management B.V. (DMPM) biedt institutionele partijen in binnen- en buitenland een platform om te investeren in Nederlandse woninghypotheken. Wij zijn de brug tussen de investeerder en de consument, waarbij wij de investeerder volledig kunnen ontzorgen, wanneer zij willen investeren in de Nederlandse hypotheekmarkt. Denk hierbij o.a. aan rentesetting, allocatie, cash management en rapportages. Via onze zustermaatschappijen Conneqt, Quion en De Hypotheker hebben wij de hele hypotheekketen onder één dak, waarbij DMPM als aanspreekpunt voor de investeerder fungeert.

DMPM vraagt van haar medewerkers dat zij integer, klantgericht en dienstverlenend zijn. Daarbij zijn zij ambitieus en veranderingsbereid. Om de klanten zo optimaal mogelijk te servicen, voelen zij zich integraal verantwoordelijk voor hun eigen resultaten en die van DMPM. Waarbij plezier in het werk niet mag ontbreken.

Wie zoeken wij?

Kun jij faciliteren, adviseren en als sparringpartner optreden voor directie, management en medewerkers bij hun verantwoordelijkheid voor het beheersen en ondervangen van risico’s en compliance- en integriteitsvraagstukken? Geef je hierbij adviezen over hoe de uitvoering van beleid en structuur continu verbeterd kan worden? Dan zoeken wij jou!

Doel van de functie             

Compliance
Je realiseert een compliance-, privacy- en integriteitsbewuste cultuur binnen DMPM. Je signaleert, identificeert en adviseert over nieuwe en gewijzigde wet- en regelgeving en ethische normen en zorgt ervoor dat deze worden vertaald naar gedragscodes, protocollen, beleid en beheersmaatregelen en ziet toe op de naleving ervan.

AVG
De Europese privacywetgeving is de afgelopen jaren vaak herzien, en hij zal in de toekomst weer veranderen. Dat vindt jij niet erg, het houdt je lekker scherp. Steeds weer zoek jij uit of het beleid strookt met de AVG. Je hebt een adviserende en uitvoerende rol. Je doet suggesties wat betreft privacy-aangelegenheden, en waarschuwt voor eventuele risico's.

Risk
Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van het risicobeleid met bijbehorende risicoprocessen, waaronder het organiseren van risico-sessies, zorgen voor verbinding en afstemming, ontwikkeling van methoden en technieken en zorgdragen voor een integrale aanpak. Je onderzoekt en analyseert incidenten en meldt deze bij de directie en indien nodig de toezichthouder.

In zijn geheel geldt dat je iedere dag nauw samenwerkt met de Control & Reporting Officer van DMPM en met regelmaat de Compliance Officer van onze moedermaatschappij Blauwtrust Groep spreekt.

Kennis & ervaring

  • Je hebt een afgeronde master in de Rechten, het liefst in de richting van Informatierecht, Privacyrecht of IT-Recht
  • Kennis van de AVG is een pré.
  • Je hebt ook kennis van (privacy)wetten op financieel toezicht (binnen NL en de EU)
  • Je hebt een analytisch inzicht
  • Je hebt een goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift

Competenties      

  • Resultaatgericht, vasthoudend en doortastend
  • Pro-actief, leergierig en hands-on mentaliteit
  • Klantgericht

Wat bieden wij?

Een uitdagende functie voor 40 uur per week met een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden, waaronder een fietsplan en sporten met korting. DMPM zit in een modern kantoorpand vlakbij de A16. Je kunt rekenen op een prettige werksfeer binnen het team van betrokken en gedreven collega’s.

Wij zijn opzoek naar jou!

Is deze functie je op het lijf geschreven? Dan nodigen wij je uit om te solliciteren. Stuur je CV inclusief motivatiebrief naar info@dmpm.nl. Voor nadere informatie over deze functie kun je contact opnemen met Ilze de Waard (Recruitment Coördinator) via nummer 010-2422014.

Een screening maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.