Function

Group Manager Privacy (M/V)

Group Manager Privacy (M/V)


40 hours, Capelle a/d IJssel

Ben jij een Group Manager Privacy die graag werkt binnen een dynamische, gevarieerde en uitdagende omgeving? Combineer jij een onafhankelijke en kritische blik met een praktische inslag? Help jij in- en externe stakeholders zo verder met het goed omgaan met persoonsgegevens? Lees dan snel verder!

Jouw werkomgeving

De Blauwtrust groep bestaat uit de moedermaatschappij Blauwtrust Groep (BTG) en haar dochterentiteiten De Hypothekers’s Associatie (DHA), Quion Groep (Quion), Conneqt Mortgage Distribution (Conneqt) en Dutch Mortgage Portfolio Management (DMPM). Samen bedienen zij de gehele Nederlandse hypotheekketen voor consumenten. Met meer dan 30 jaar ervaring heeft de groep solide positie opgebouwd in de Nederlandse hypotheekmarkt door verschillende stakeholders zoals consumenten, intermediairs en investeerders te voorzien van haar hoogwaardige producten en diensten.

De Blauwtrust groep levert financiële diensten en producten binnen de Nederlandse hypothekenmarkt. Om dit te kunnen doen, hebben de verschillende entiteiten binnen de groep persoonsgegevens nodig. Dit kunnen gegevens van consumenten betreffen, maar ook van intermediairs en zakelijke partners. Verder zijn de verschillende entiteiten ook werkgever en hebben zij daarom persoonsgegevens nodig van interne en externe medewerkers. BTG is zich bewust van de vereisten en verantwoordelijkheden op privacygebied voor de gehele groep en daarom zijn we op zoek naar een Group Manager Privacy die dat kwalitatief en effectief ondersteunt.  

Je werkt nauw samen met de Functionaris Gegevensbescherming van BTG. Daarnaast werk je nauw samen met onze FG en de  privacy verantwoordelijken binnen de dochterentiteiten en de overige stafafdelingen binnen de groep zoals Compliance, Risk en Legal.

Wat ga je doen?

Als Group Manager Privacy (GMP) draag je bij aan een goede implementatie en naleving van wet- en regelgeving op gebied van gegevensbescherming en privacy. Het vergroten van het organisatie brede bewustzijn ten aanzien van de rechtmatige verwerking van persoonsgegevens bij zowel BTG als de dochterentiteiten is hierbij van groot belang en een essentieel onderdeel van jouw verantwoordelijkheid.

De GMP is verantwoordelijk voor een goede inbedding van privacy en gegevensbescherming binnen BTG. Daarnaast is de GMP verantwoordelijk voor de coördinatie van groepsbrede werkzaamheden op het gebied van privacy en periodieke afstemming met de andere privacy verantwoordelijken binnen de groep.

Kortom, als Group Manager Privacy

 • Ben je de privacy officer van BTG en functioneel manager van de privacy officers bij de diverse dochterentiteiten
 • Zorg je voor een solide en geharmoniseerde groepsbrede aanpak van privacy en gegevensbescherming en geef je bijvoorbeeld ook interne trainingen op jouw vakgebied
 • Ben je verantwoordelijk voor de verdere versteviging en professionalisering van  het groepsbrede Privacy Control Framework
 • Ben je verantwoordelijk voor het opstellen/onderhouden van groepsbreed privacybeleid en zorg je voor eenduidigheid binnen de groep daar waar nodig en mogelijk
 • Werk je samen met verschillende stafafdelingen waaronder de afdeling Legal t.b.v. verwerkingsovereenkomsten
 • Adviseer je over met privacy gerelateerde vraagstukken
 • Ben je sparringpartner en ambassadeur voor jouw kennisdomein privacy en gegevensbescherming

Wat heb je nodig voor deze functie?

Als Group Manager Privacy combineer je je kritische en onafhankelijke blik met een “hands-on” mentaliteit waardoor je – ook proactief – helpt om zowel BTG als de dochterentiteiten de groep zo goed mogelijk te laten omgaan met privacy en gegevensbescherming, dusdanig dat het “part of the job” wordt voor iedereen binnen de groep. Het adviseren gaat jou van nature goed af, je bent zichtbaar  en je geeft graag het goede voorbeeld aan anderen. Je kan verbinden, prioriteiten stellen en snel schakelen. Onze organisatie groeit en is daardoor in beweging, jij past een dergelijke werkomgeving.

Daarnaast

 • Heb je een HBO+/WO afgeronde opleiding, bijvoorbeeld op gebied van rechten, organisatiekunde of economie aangevuld met een of meerdere opleidingen op het gebied van privacy (voorbeelden hiervan zijn: CIPP/E, CIPM, CIPT)
 • Heb je minimaal 5 jaar ervaring in het domein van privacy, gegevensbescherming en informatiebeveiliging inclusief het opzetten en onderhouden van een privacy control framework
 • Beschik je over een uitstekende mondelinge en schriftelijk uitdrukkingsvaardigheid in de Nederlandse en Engelse taal
 • Ben je bij voorkeur op de hoogte van belangrijke product- en technologische ontwikkelingen in de hypotheekmarkt

Wat bieden wij jou?

De Blauwtrust groep is op zoek naar echte toppers in hun vak. Omgekeerd mag je ook van ons veel verwachten. Een prettige, collegiale cultuur met veel ruimte voor initiatieven en persoonlijke groei. Ook ontvang je een compleet en aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, onder andere bestaande uit:

 • Een salaris tussen € 4770 en € 6813 bruto per maand op basis van 40 uur per week & 200 vakantie-uren
 • Gunstige pensioenregeling, een fietsplan en de mogelijkheid tot het aan- en verkopen van vakantiedagen
 • Tal van trainings- en opleidingsmogelijkheden voor breedte- en hoogteontwikkeling
 • Flexibel werken waaronder het deels vanuit huis werken behoort tot de mogelijkheden
 • Een centraal gelegen modern kantoor op de rand van Rotterdam enin Capelle aan den IJssel met goede bereikbaarheid per openbaar vervoer en ruime parkeergelegenheid. Ons kantoor ligt vlakbij metrostation Rotterdam Kralingse Zoom en de A16

Interesse?

Ben jij degene die we zoeken voor deze functie? Mail dan je CV met motivatie naar hrm@blauwtrustgroep.com

Wil je meer weten over de inhoud van de functie? Neem dan contact op met Cynthia Gajadhar (Compliance Officer BTG en FG van BTG, DMPM en Conneqt) op telefoonnummer 06 2507 8393.